Ondernemend Amersfoort proost op een gezond en geslaagd 2020!

Een goed begin op Nieuwjaar033.

Heeft jouw onderneming een goed jaar gedraaid? Ben je benieuwd hoe je collega-ondernemers het in 2019 hebben gedaan? Wil je samen het glas heffen op een gezond en geslaagd nieuwjaar? Kom dan op 13 januari naar de gezamenlijke Nieuwjaarsreceptie van acht Amersfoortse ondernemersverenigingen. Net als vorig jaar zijn we te gast bij Flint. We proosten op een mooi 2020 en wensen elkaar alle goeds toe. De ondernemersvereniging OBA (Ondernemers Binnenstad Amersfoort) is dit jaar ook voor het eerst vertegenwoordigd.

 

Tijdens deze nieuwjaarsreceptie laten we opnieuw de nieuwjaarswensen zien van zoveel mogelijk ondernemers. Heb jij een bijzondere wens, deel die dan met ons via het invulveld op deze pagina. Dan zie je je wens vanzelf verschijnen op het grote scherm.

nb.: Vink ook elke ondernemingsvereniging aan waar je lid van bent, want de kosten worden gedeeld.

 

Nieuwjaarsreceptie Amersfoortse Ondernemingsverenigingen
Maandag 13 januari, 17.00 tot 19.00 uur
Theater, evenement- en congreslocatie Flint

Uiterlijk een week van tevoren ontvang je via de mail je entreekaart. Deze geeft je exclusief toegang tot het evenement.

 


Aanmelden kan via: Nieuwjaar033.nl of klik hier   

 

Lukt het je toch niet om te komen, dan kun je je kosteloos afmelden, uiterlijk 13 september 2019.
Daarna brengen we € 35,00 in rekening. Dat doen we ook als je zonder (tijdig) bericht afwezig bent.

 

Let op: als je op de fiets kúnt komen, graag! Kom je toch met de auto, neem dan de Flint-ingang aan de kant van de parkeergarage.