Rode Loperdag 2019

 

Waar: Kade 10, Westkadijk 10 te 3861 MB Nijkerk 

Wanneer: Donderdag 21 november 2019

 

 

De regionale ondernemersverenigingen en de regio gemeenten rollen op donderdag 21 november de Rode Loper uit voor ondernemers. Elkaar ontmoeten, informeren en inspireren en laten zien dat ondernemers hier gewaardeerd worden en welkom zijn: dat is het doel van de Rode Loperdag!

Elk jaar organiseert een andere gemeente de Rode Loperdag. Na Amersfoort, Leusden, Bunschoten-Spakenburg, Soest en Baarn neemt Nijkerk dit jaar de rol van gastheer op zich. We rollen de Rode Loper voor je uit op een mooie locatie, Kade 10, Westkadijk 10, 3861 MB Nijkerk.

Het thema van de Rode Loperdag is Food & Health plus Vitaal & Fit. Op deze dag krijg je informatie en voorbeelden van manieren, waaronder gezonde voeding, om met vitaliteit aan de slag te gaan en je medewerkers aan je te binden. Met vitale, fitte medewerkers werkt jouw organisatie in topvorm.

AANMELDEN

Het programma bestaat uit meerdere delen. Je kunt aan het hele programma deelnemen of aan delen ervan.

Programma:

13.45 uur: inloop Kade 10.
14.15 uur: opening door burgemeester Renkema van gemeente Nijkerk.
14.30 uur: bustour langs interessante ondernemers en organisaties uit Regio Amersfoort.
17.00 uur: inloop plenair programma over food & vitaliteit, met o.a. wethouder Broekman, de HRManager van Bieze Food Group, de Vitaliteitsmanager van Xcellent en de directeur van marketingadviesbureau Senta.
17.30 uur: aanvang plenair door wethouder Broekhuizen.
18.00 uur: netwerkborrel en marktkraampjes met informatie over vitaliteit, fysiek, mind en lifestyle.
19.00 uur: einde.

Tijdens de Rode Loperdag krijgt je alle kans om te netwerken met collega-ondernemers en bestuurders uit de regiogemeenten.

AANMELDEN

Informatiemarkt:

Tijdens de borrel kan je de marktkramen bezoeken en informatie krijgen over vitaliteit, fysiek, mind en lifestyle voor jou en jouw medewerkers.

De Rode Loperdag komt tot stand dankzij samenwerking tussen de ondernemersverenigingen VAO, VAZ, VAB, de Federatie, VNO-NCW provincie Utrecht en alle regiogemeenten (Amersfoort, Baarn, Barneveld, Bunschoten, Eemnes, Leusden, Nijkerk, Soest en Woudenberg)

dag van de ondernemer