VAO-filmavond 15 oktober 2019

The Biggest Little Farm – vanaf 18:30 uur

The Biggest Little Farm is een inspirerend verhaal over het verwezenlijken van je dromen. Een eye-opener en een ode aan het idealisme, aan de eindeloze complexiteit van de natuur en aan de cyclus van het leven.

In 2011 laten filmmaker John Chester en zijn vrouw Molly werk en stadsleven achter zich om hun droom te realiseren. Even buiten Los Angeles proberen ze een stuk dor land om te bouwen tot een unieke boerderij met een bloeiend, zelfregulerend ecosysteem. Het uitgedroogde land wordt volgens een ingenieus systeem verbouwd en met de komst van eenden, kippen en het hartveroverende varken Emma, wordt hun droom langzaam werkelijkheid. Dat gaat niet zonder slag of stoot; elke dag dient zich wel een nieuwe uitdaging aan en ze worden geconfronteerd met weerbarstige natuurverschijnselen. Maar John en Molly ontdekken gaandeweg dat de natuur voor veel problemen zelf een oplossing biedt. Last van luizen? Dat los je zonder bestrijdingsmiddelen op met lieveheersbeestjes. Worden de bomen kaalgevreten door slakken? Geen probleem, slakken zijn het favoriete hapje van de eend. Elk beestje of plantje heeft zijn doel in de natuurlijke orde.  

 

Programma

18.15: inloop en welkom

18.45: start The Biggest Little Farm in de Pleinzaal

20.45: napraten over de film en borrel in het theatercafé

 

Kosten

Voor VAO-leden is dit filmbezoek gratis (inclusief één drankje), niet-leden betalen € 8,00 (inclusief één drankje). Deze filmavond is een mooie gelegenheid om kennis te maken met de VAO, dus vragen wij je met nadruk of je een relatie wil meenemen.

 

Aanmelden

Wil je ons uiterlijk vrijdag 11 oktober laten weten of je The Biggest Little Farm komt meekijken? Dat kan hieronder. 

Lukt het je toch niet om te komen, dan kun je je kosteloos afmelden, uiterlijk 11 oktober. Daarna brengen we € 35,00 in rekening. Dat doen we ook als je zonder (tijdig) bericht afwezig bent.

Het is helaas niet meer mogelijk je in te schrijven

Name
Ellen Blok
Malka de Lange
Robèrt Engel
Liesbeth Engel
Percy Gijsbertha
Max Griebling
Anneke Gros
Hemmo Hemmes
Jan Krediet
Sylvia Lagerweij
Carl Lunenborg
Petra Mallant
Mérène Rouma
Jeanine van Barneveld
Elske van de Fliert
Jeroen van der Bijl
Huub van der Manden
Mathilde van der Sanden
Marianne van Lubek
Camiel Weijzen
Femke Wessels
Saskia Zeebregts