VAO-diner 18 september: Gerechten met pit(ch)

We hebben de titel van deze VAO-bijeenkomst eer aan gedaan. Heerlijke geurige gerechten met pit(ch) werden opgediend bij Sally’s Indonesian kitchen in een sfeervolle Indonesische ambiance. Na het welkom door onze voorzitter Elske van de Fliert, vertelde eigenaar Patrick van Os vol passie over het ontstaan van Sally’s Indonesian Kitchen.  Na  heerlijke voorgerechtjes kreeg Monique IJzelendoorn (van Sifer) het woord over ZZP Nederland, waar zij als vrijwilliger in het bestuur zit. Zij praatte ons bij over specifieke ontwikkelingen die zijn aangekondigd op Prinsjesdag en van belang zijn voor ons als ondernemers. Wil jij je belangen landelijk behartigd zien, dan raadde ze aan om voor twee tientjes lid te worden van ZZP Nederland.

Halverwege het buffet kwamen onverwachte pitches. Want VAO verbindt, inspireert en activeert. Wie een groene stikker op zijn stoel had koos iemand uit van wie zij of hij een pitch wilde horen en stelde (pittige) vragen aan de hand van een briefje.

“Wat zijn je toekomstplannen voor 2020?”

“Ben je op dit moment waar je wilt zijn met je bedrijf?”

“Waar ben je trots op?”

Zo leerden we op informele manier van het ondernemerschap van Marcoen Hopstaken van Proversie, Freek Diets, Your Own Leader en Robèrt Engel van Engel Kantoor Kado & Printshop. Daarna werd er nog lang en gezellig nagetafeld.