VAO Filmavond – 24 november 2020

De VAO Filmavond vindt deze keer online plaats! Op 24 november zijn we virtueel te gast in Theater De Lieve Vrouw, namelijk in de online (Picl) filmzaal van het theater. Via tv, laptop, tablet of smartphone kijken we samen naar Mi Vida, over het realiseren van je dromen en over onze verwachtingen van ons leven, onze toekomst en onze vriendschappen. Ook al ontmoeten we elkaar dus niet fysiek in de bios, we maken er wél een enerverende en gezellige Filmavond van!

Verhaal

Kapster Lou (63) koestert een heimelijke droom. Ze zou wel in Spanje willen wonen. Maar ja, en de kinderen en kleinkinderen dan? Een cursus Spaans dan maar, in Cádiz. In de gastvrije stad aan zee kan ze haar zorgende rol loslaten en over haar toekomst nadenken. Als Lou’s lerares Andrea haar aanmoedigt om haar dromen serieus te nemen en een kapsalon in Spanje te beginnen, komen Lou’s kinderen in opstand. Op haar leeftijd kan ze toch niet zomaar aan iets nieuws beginnen? Mi Vida (2019) gaat over de bereidheid en durf van deze dappere vrouw om haar verwachtingen en dromen waar te maken. Voor de liefhebbers: de film is winnaar Gouden Kalf in de categorie Beste Costume Design.

 

Programma

20.00: inloop en welkom via Zoom

20.15: start Mi Vida via Picl.nl

21.45: napraten over de film en borrel via Zoom

 

Hoe het werkt

Na jouw aanmelding ontvang je:

  • een linkje, (korte) handleiding en (Picl.nl) toegangscode.
  • een Zoom-link om elkaar vóór en ná de film te ontmoeten.

 

Kosten

Voor VAO-leden is dit filmbezoek gratis, introducees betalen € 5,00.  

 

Aanmelden

Wil je ons uiterlijk vrijdag 20 november laten weten of je Mi Vida komt meekijken? Dat kan via onderstaand aanmeldformulier. 

Opgeven kan t/m maandag 23 november. Lukt het je toch niet om te komen, dan kun je je kosteloos afmelden, uiterlijk 23 november. Daarna brengen we € 35,00 in rekening. Dat doen we ook als je zonder bericht afwezig bent.

We zien je op 24 november graag in de online VAO-bios!

 

Met vriendelijke groet,

namens het VAO-bestuur: Linda van de Bunt en Jeroen van der Bijl

Het is helaas niet meer mogelijk je in te schrijven

Name
Ellen Blok
Max Griebling
Anneke Gros
Hemmo Hemmes
Marcoen Hopstaken
Sylvia Lagerweij
Carl Lunenborg
Petra Mallant
Marian van de Berg
Linda van de Bunt
Elske van de Fliert
Jeroen van der Bijl
Huub van der Manden
Maureen van der Velden
Femke Wessels