Marcoen Hopstaken

Proversie
Kruiskamp 62
3814PD Amersfoort

T 06-53370909
M 06-53370909

Marcoen Hopstaken

Proversie

Met Proversie zet ik mensen in beweging. Kern van de activiteiten is de Wakkerschudworkshop waarin ik teams in een korte en intensieve sessie weer nieuwe energie geef en communicatie en samenwerking op scherp zet. De XL-variant is geschikt voor grote gezelschappen (vanaf 40 personen) en wordt vooral ingezet bij congressen en conferenties.

Sinds we tijdens de coronacrisis veel thuiswerken is ook een speciale online versie van de Wakkerschudworkshop in het aanbod opgenomen. In een korte en intensieve sessie breng ik beweging en creativiteit in je thuiskantoor. Slimme gedachte-experimenten, fysieke oefeningen en creatieve energizers maken je online meeting leuker en effectiever. 

In de presentatietrainingen scherp ik je persoonlijke presentatiekwaliteiten aan en leer ik je met technieken uit storytelling je verhaal mooi op te bouwen en te benaderen als een verhaal. In de online workshop 'Werken met de StorySpine" leer je in anderhalf uur werken met een model voor het maken en vertellen van verhalen.