VAO Eindejaarsborrel online – 16 december 2020

De eindejaarsborrel op 16 december 2020 was een groot succes! De VAO zou de VAO niet zijn, als er niet een leuke twist aan deze eindejaarsborrel zou zitten. Er werd namelijk een netwerkcarrousel georganiseerd.

De avond van 15 december werd er bij de leden thuis een heerlijk borrelpakket bezorgd. Deze werd gemaakt door Renkema Kaas op de Leusderweg. In ieder pakket zat een persoonlijk geschreven kaart. Daarop stonden uiteraard de beste wensen namens het bestuur, maar ook een hulpvraag die gebruikt kon worden tijdens het netwerken. 

Nadat op 16 december om 17.00 iedereen was ingelogd via Zoom, werden de leden ingedeeld in subgroepen van drie of vier personen.

In deze subgroep had je 20 minuten de tijd om met elkaar te netwerken. Na de 20 minuten kwam de groep weer samen en werd besproken hoe deze eerste ronde ging. Vervolgens werd de groep nog twee keer in nieuwe subgroepen ingedeeld. Het was een zeer geslaagde middag. De hulpvragen werden goed gebruikt en er kwamen zeer interessante gesprekken op tafel.