Agenda

inloopborrel

Woensdag 7 juni 2023

Tijdstip: 17-19 uur

Locatie: La Cantina. In het voormalige klooster Onze Lieve Vrouwen Ter Eem.
Daam Fokkemalaan 22,  3818 KG in Amersfoort

Aanmelden is niet verplicht, maar wel prettig voor de organisatie. Klik op deze link.

Open VAO borrel

Vrijdag 15 september 2023

Tijdstip: 16:30 tot 18:30 uur

Locatie: Restaurant Nul33, Langestraat 76, 3811 AJ  Amersfoort

Aanmelden is niet verplicht, maar is natuurlijk wel prettig voor de organisatie. Graag via deze link.

.

Nieuwjaar033

Maandag 23 januari 2023, 17.00 – 19:00 uur

nieuwjaarIn Flint proosten we tussen 17.00 en 19.00 uur met elkaar op een gezond, gelukkig en succesvol 2023! Als VAO organiseren wij dit event samen met ondernemingsverenigingen VAB, Masters of Business, NAVS, A-West, De Maatschappij, VAO, OBA, VEBA en De Hoef 3.0.

Meld je hier aan en je toegangsbewijs volgt per mail.

Kerstdiner

Dinsdag 12 december 2023

Tijdstip en locatie volgen nog

 


Buitengewone Algemene ledenvergadering

Dinsdag 31 januari 2023, tijdstip en locatie volgen later

VAO-leden kunnen hun ideeën, suggesties en scenario’s over de toekomst van de vereniging vóór 31 december aan het VAO-bestuur kenbaar maken (info@vao-ondernemers.nl). Daarmee worden concrete voorstellen geformuleerd, waarover we tijdens deze ALV gaan stemmen.

Aanvullende informatie over de bijeenkomsten

Doel

Het doel van de VAO is het bieden van een platform om te kunnen netwerken. Daarvoor worden jaarlijks diverse bijeenkomsten op verschillende locaties georganiseerd. Plezier en inhoud worden in de bijeenkomsten aan elkaar gekoppeld.
Op een vrijblijvende manier treffen wij elkaar ook regelmatig bij onze ‘inloopborrels’ in de binnenstad. Stuk voor stuk zijn dit momenten voor Amersfoortse ondernemers om bij te praten over hun ervaringen, inhoudelijke kennis, prangende vragen en contacten te delen. Wij hopen van harte dat wij je mogen ontmoeten!

Kosten

Aan de bijeenkomsten zijn over het algemeen geen kosten verbonden. Wanneer je je hebt aangemeld wordt er wel van uitgegaan dat je komt. Lukt het je niet om te komen, dan kun je kosteloos afmelden. Indien je dit niet doet, zullen wij een no-show fee van € 35,00 hanteren.

Introducee

Introducees zijn van harte welkom, dus nodig een gast uit! Ben je geen lid, maar wil je wel graag vrijblijvend een activiteit bijwonen om kennis met ons te maken? Neem dan contact op met onze secretaris Hemmo Hemmes 06-29422258 of via ons mailadres info@vao-ondernemers.nl.