Agenda

Nieuwjaar033

Maandag 23 januari, 17.00 – 19:00 uur

nieuwjaarIn Flint proosten we tussen 17.00 en 19.00 uur met elkaar op een gezond, gelukkig en succesvol 2023! Als VAO organiseren wij dit event samen met ondernemingsverenigingen VAB, Masters of Business, NAVS, A-West, De Maatschappij, VAO, OBA, VEBA en De Hoef 3.0.

Meld je hier aan en je toegangsbewijs volgt per mail.

Buitengewone Algemene ledenvergadering

Dinsdag 31 januari, tijdstip en locatie volgen later

VAO-leden kunnen hun ideeën, suggesties en scenario’s over de toekomst van de vereniging vóór 31 december aan het VAO-bestuur kenbaar maken (info@vao-ondernemers.nl). Daarmee worden concrete voorstellen geformuleerd, waarover we tijdens deze ALV gaan stemmen.

Aanvullende informatie over de bijeenkomsten

Doel

Het doel van de VAO is het bieden van een platform om te kunnen netwerken. Daarvoor worden jaarlijks diverse bijeenkomsten op verschillende locaties georganiseerd. Plezier en inhoud worden in de bijeenkomsten aan elkaar gekoppeld.
Op een vrijblijvende manier treffen wij elkaar ook regelmatig bij onze ‘inloopborrels’ in de binnenstad. Stuk voor stuk zijn dit momenten voor Amersfoortse ondernemers om bij te praten over hun ervaringen, inhoudelijke kennis, prangende vragen en contacten te delen. Wij hopen van harte dat wij je mogen ontmoeten!

Kosten

Aan de bijeenkomsten zijn over het algemeen geen kosten verbonden. Wanneer je je hebt aangemeld wordt er wel van uitgegaan dat je komt. Lukt het je niet om te komen, dan kun je kosteloos afmelden. Indien je dit niet doet, zullen wij een no-show fee van € 35,00 hanteren.

Introducee

Introducees zijn van harte welkom, dus nodig een gast uit! Ben je geen lid, maar wil je wel graag vrijblijvend een activiteit bijwonen om kennis met ons te maken? Neem dan contact op met Marian van de Berg.