Agenda

VAO Ontbijt met bedrijfsbezoek

2 September, 07.30
RE5 Café, Retourboulevard, Brabantsestraat 14

Klik hier voor aanmelding.

Inloopborrel

21 Oktober
17:00 uur BijHein

Diner

15 December

 

Aanvullende informatie over de bijeenkomsten

Doel

Het doel van de VAO is het bieden van een platform om te kunnen netwerken. Daarvoor worden jaarlijks diverse bijeenkomsten op verschillende locaties georganiseerd. Plezier en inhoud worden in de bijeenkomsten aan elkaar gekoppeld.
Op een vrijblijvende manier treffen wij elkaar ook regelmatig bij onze ‘inloopborrels’ in de binnenstad. Stuk voor stuk zijn dit momenten voor Amersfoortse ondernemers om bij te praten over hun ervaringen, inhoudelijke kennis, prangende vragen en contacten te delen. Wij hopen van harte dat wij je mogen ontmoeten!

Kosten

Aan de bijeenkomsten zijn over het algemeen geen kosten verbonden. Wanneer je je hebt aangemeld wordt er wel van uitgegaan dat je komt. Lukt het je niet om te komen, dan kun je kosteloos afmelden. Indien je dit niet doet, zullen wij een no-show fee van € 35,00 hanteren.

Introducee

Introducees zijn van harte welkom, dus nodig een gast uit! Ben je geen lid, maar wil je wel graag vrijblijvend een activiteit bijwonen om kennis met ons te maken? Neem dan contact op met Marian van de Berg.