Wie zijn wij?

Dit is de VAO

De VAO verbindt, inspireert en activeert kleine(re) ondernemingen in Amersfoort. Ondernemers uit verschillende disciplines delen hun ervaringen, inhoudelijke kennis en contacten delen. Gezelligheid en aandacht voor de ander spelen bij ons een grote rol.

Bijeenkomsten

Bij de VAO gaan plezier en inhoud steeds hand in hand. Jaarlijks organiseren wij diverse bijeenkomsten, van inloopborrels, picknick en diner tot thematische en actieve bijeenkomsten. Klik hier voor de agenda.

Jonge Amersfoortse ondernemers

Onze Keistad stroomt over van talent, dat een eigen plek verdient! Daarom zijn wij in 2021 gestart met de JAO, een platform voor Jonge Amersfoortse Ondernemers. Via evenementen en een online LinkedIn groep brengen wij jonge ondernemers in contact met elkaar én met andere VAO-ondernemers.

 

Belangenbehartiging

StadhuisAls VAO behartigen wij de belangen van kleine(re) ondernemingen én startende Amersfoortse ondernemers. Dat doen wij onder andere door aan te schuiven bij het bestuurlijk overleg op het stadhuis. Samen met de VAB, ondernemersverenigingen voor de groter(re) ondernemingen, praten wij met de wethouder Economische Zaken en Wonen en ambtenaren over lokale en regionale ontwikkelingen. Daarnaast nemen wij deel aan stedelijke en regionale initiatieven en denken en praten wij mee met sectoren als onderwijs, sport en cultuur. Waar mogelijk en gewenst trekken wij samen op.

 

 

De VAO is onder andere betrokken bij:

het lokaal

  • Federatie Bedrijvenkringen Regio Amersfoort behartigt de belangen van ondernemers op regionaal en provinciaal niveau en bevordert een hechtere verbinding tussen ondernemers, onderwijs en overheden in de regio Amersfoort.
  • Netwerk Onderwijs & Arbeidsmarkt laat onderwijsinstellingen en bedrijven elkaar vinden en samenwerken. Lees hier meer
  • Platform Sport & Bedrijven Amersfoort verbindt kennis en kunde van bedrijven, sportverenigingen en sportaanbieders in Amersfoort. Het ontwikkelt gezamenlijke initiatieven, zoals op het gebied van duurzame inzetbaarheid, vitaliteit, bedrijvensport en onderwijs. Lees hier meer
  • Impact Coalitie streeft naar een toekomstbeeld waarin economische waarde en maatschappelijke waarde samengaan, waarin ondernemerschap bijdraagt aan een duurzamer, inclusiever en gezonder Amersfoort.

VAO - Bestuur

Arnout de Hamer

DeHamerLegal

 

Voorzitter

Portefeuille:

  • Vertegenwoordiging

Hemmo Hemmes

Topstukken

 

Secretaris

Portefeuille:

  • Website

Ellen Blok

Tekstnomade

 

Bestuurslid

Portefeuille:

  • Communicatie

Robèrt Engel

Engel Repro

 

Bestuurslid

Portefeuille:

  • Ledenwerving

I

Huub van der Manden

VDSH Incasso &

Gerechtsdeurwaarders

Penningmeester

Portefeuille:

  • Platform Sport & Bedrijven

Contact klik hier

Contact klik hier

Contact klik hier

Contact klik hier

Contact klik hier