Late Summer BBQ 

late summer bbq

 

Wat een avond. Een magische locatie midden in de bossen, aan de rand van Amersfoort. Camp Common Grounds is waar op 22 september 2022 het vierde JAO event georganiseerd werd. Om 18.30 druppelden de eerste leden binnen. Vol verbazing over de mooie locatie ontmoetten de ondernemers elkaar. Het is ieder event weer onwijs leuk om te zien hoeveel interesse er in elkaar is.

 

 

 

 

De avond begon met de vraag ¨welk vlees heb jij in de kuip?¨ Initiatiefnemers Linda van de Bunt en David Lensink vroegen de deelnemers om langs de kwaliteitentafel te lopen – op deze tafel lagen talloze kaartjes met kwaliteiten en vaardigheden uitgestald – en antwoord te geven op drie vragen.

Vraag 1: Wat zijn jouw 5 topkwaliteiten?

Vraag 2: Welke 3 kwaliteiten zijn er nodig om jouw bedrijf te runnen

Vraag 3: Aan welke 2 kwaliteiten wil jij werken?

Daar kwamen mooie gesprekken uit voort. Kan iemand uit de groep jou helpen met het ontwikkelen van bepaalde kwaliteiten? Zijn er kwaliteiten die je nodig hebt om je bedrijf te runnen, maar die jou eigenlijk geen energie opleveren? Welke kwaliteit geeft jou het meeste plezier, zin en energie? Hoe kun je deze kwaliteit nog meer inzetten in je dagelijks leven?

 

 

Ondertussen zorgde grillmaster David voor heerlijke hamburgers. Na het diner gaven we het woord aan een bijzondere gast. David Heek, erkend Kerntalenten analist, had zich aangemeld voor dit JAO event. Uiteraard hebben wij hem gevraagd over zijn vakgebied te vertellen, aangezien dit mooi aansloot op ons thema. Hij was zelfs zo attent om ondernemers een korte workshop te geven. De ondernemers verzamelden zich rondom de dovende kolen van de BBQ. Want ja, een paardenbak heeft geen verwarming en kan aardig afkoelen hebben we gemerkt. Rondom deze warmtebron werden de laatste mooie gesprekken voortgezet waarna iedereen met een voldaan gevoel naar huis ging.