VAO-diner 2021: feest van hernieuwde kennismaking

Hoe sfeervol het kan zijn om op ruim 500 jaar oud plaveisel te genieten van culinaire verrassingen, dat voel je alleen als je er zelf bij bent. En het wérd een feestje voor zo’n twintig leden tijdens het jaarlijkse VAO Diner op 24 september. Niet alleen een feest van hernieuwde kennismaking, ook van spannende avonturen over hoe zij zich als ondernemer door moeilijke tijden sloegen.

Nieuwe toekomst

Onder de stoere gewelven van wijnbar Zuster Margaux, onderdeel van de Mariënhof aan de Kleine Haag, schoven de VAO-leden steeds dichter bij elkaar. Met een lach en soms en een brok in de keel werd getoost op een nieuwe toekomst in de eigen branches, op het prachtige en kersverse jongerennetwerk JAO, maar ook op de VAO zelf als de actiefste Amersfoortse ondernemersvereniging van dit moment.

Zinderende competitie

En o ja, de VAO-leden zijn goed thuis in elkaars vakgebieden. In 9 waar of niet-waar-stellingen ondervroegen Linda en Carl hen over onder meer het aantal coaches in Nederland, de groei van de hoeveelheid hoveniersbedrijven sinds de corona-pandemie, het uurtarief van schoonmaakpersoneel, het percentage elektrische auto’s in Amersfoort, de wettelijk vastgestelde boven-de-grondlengte van de advocatentoga, de aandacht voor zzp’ers in de Miljoenennota en het aantal streamingdiensten in Nederland. De zinderende competitie leverde een overtuigd winnaar: introducé Bruno Klok.

Al aangemeld voor het Amersfoort Business Event?

Voor wie de sfeer en het ondernemers-enthousiasme ditmaal helaas niet kon meeproeven: op donderdag 14 oktober is er een nieuwe gelegenheid tijdens het Amersfoort Business Event in het Dierenpark. De VAO is een van de initiatiefnemers van dit event. Nog niet aangemeld? Wees er dan snel bij via deze link, want het maximum aantal bezoekers is bijna bereikt.

Graag tot dan!