Amersfoort Business Event toont veerkracht van ondernemend Amersfoort

‘Een mooie mix van entertainment, beweging en inhoud’, ‘voor ieder wat wils’ en ‘super om mede-ondernemers weer live te ontmoeten’. Zomaar een paar enthousiaste reacties van de circa 150 ondernemers die op 14 oktober in Dierenpark Amersfoort deelnamen aan het Amersfoort Business Event. Wij, organisatoren VAO samen met VAB en Amersfoort Business Team, kijken terug op een zeer geslaagd event, dat de veerkracht van onze stad volop heeft onderstreept!

Na een warm welkom door wethouder Koser Kaya (‘fantastisch om weer zoveel ondernemers bij elkaar te zien!’) deden Fountainheads Jan-Henk Bouman en Wim van Rooijen (foto) een vlammende oproep aan ondernemend Amersfoort: Doe vooral ‘Nooit normaal’ en vraag je af wat jouw ‘job to be done’ is! Over deze vraag gingen de ondernemers met elkaar in gesprek tijdens een korte wandeling door het Dierenpark. Vervolgens bezochten we de werelden van Vitaliteit (‘Wat kan ik als ondernemer doen voor een betere vitaliteit en functionele gezondheid van mij en mijn medewerkers?’) en Cultuur (‘Door creatief te zijn en te denken, leer je elkaar beter kennen’). Het event werd afgesloten met een gezellige netwerkborrel. Bij onze speciale VAO-tafel spraken wij diverse ondernemers met belangstelling voor de VAO en de JAO, ons nieuwe initiatief voor Jonge Amersfoortse Ondernemers.

Partners

Wij danken alle partners hartelijk voor hun bijdrage en inzet, in welke vorm dan ook: Janic en Roger Makizodila (BookThat 033), Jacques de Waart (Stadsdichter Amersfoort | Gedichten van en uit Amersfoort), Tine Veldhuizen (Special Arts) Joelle van Empelen, Fleur Boshuis en Julie van Valkengoed (dutchdanceorganisation.com), Willy Smeets en Annelies Pool (SOMT University of Physiotherapy | Fysiotherapie opleidingen & cursussen), Astrid van Velden (vitalehelden.nl), Raymond Woesthoff (Platform Sport & Bedrijven), Gert van Assen en Rowie Hardeman (Sportivate), Heidy van de Pol (finitouch.nl), Evelien Kamphorst (@fitcoachevelien), Anneloes Strengers (dierenparkamersfoort.nl), Paul van Essen (Van Essen Catering), Sijmen Hoekstra (Showdesign – Showontwerp, artiesten/DJ’s en events) en natúúrlijk event-regisseur Nienke Keizer (nekzt.nl).

Adopteer een mier

Tot slot danken wij directeur Astrid Wassenaar voor de gastvrijheid van Dierenpark Amersfoort, dat – na een moeilijk corona-jaar – gelukkig weer bezig kan zijn met ‘toekomstgericht ondernemen’. Maar het Dierenpark kan nog goed een steuntje in de rug gebruiken! Dat kan door mee te doen aan de actie ‘Adopteer een parasolmier’.