De VAO picknick was dit jaar op een bijzondere plek, namelijk in het stadspark Elisabeth Groen. Het nieuwe stadspark is een plek met historie.

Naast genieten van een smakelijke picknick was dit een uitstekende mogelijkheid om meer te horen over de oorsprong en bron van deze plek en de verhalen die daarbij horen. Vrijwilliger Wim vertelde de VAO leden alles over het ontstaan en het behoud van dit prachtige park. picknick wandeling

Wat vroeger het ketelhuis van het Elisabeth ziekenhuis was, is nu Parkhuis Amersfoort. Een mooie horecagelegenheid om wat te eten en drinken. Na de lunch werd er door het park gewandeld en kwamen organisatoren Huub en Jeroen met uitdagende stellingen, die de leden met ja of nee beantwoordden en zorgden voor een mooi groepsgesprek.

Tot slot introduceerde het bestuur de VAO koffie-date. Een nieuw initiatief waarbij de VAO leden een willekeurige naam uit een grabbelton kunnen pakken. Leuk om naast de VAO evenementen, de leden ook één op één kennis met elkaar te laten maken. Lekker laagdrempelig en geheel vrijblijvend natuurlijk!